Kom in actie om mensen met kanker te helpen.

LANGER BETER LEVEN

Samen met zo veel mogelijk anderen komen we in actie om mensen die getroffen zijn door kanker en hun naasten te helpen. Dat doen wij door aandacht te vragen voor de waarde van voeding, beweging en welzijn (psychosociale hulp) na de diagnose. Dat is helaas nog veel te weinig aanwezig en daarom is een ieders hulp nodig. We heten je dan ook welkom op ons actieplatform.

Op dit actieplatform staan uiteenlopende acties. De bedragen die de actievoerders nodig hebben voor hun doelen staan helder beschreven. Jouw inleg komt dus ook volledig ten goede aan het project waaraan je doneert. Sterker nog het kan zijn dat wij daarop nog een extra bedrag zetten. De acties gaan namelijk over de doelstelling die wij koesteren namelijk een Langer Beter Leven voor mensen met kanker. Daar draag jij toch ook graag aan bij! Start dus nu je eigen actie of kies een bestaande actie en doneer. Vragen? Laat het ons hier weten.

Contactgegevens

Nationaal Fonds tegen Kanker
W.G. Plein 187
1054 SC Amsterdam
Tel 020 530 49 33
E-mail info@tegenkanker.nl

KvK: 34113091

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Binnen enkele klikken heb je jouw persoonlijke actiepagina gemaakt; hiermee kan je sponsorgeld ophalen waarmee je het Nationaal Fonds tegen Kanker steunt en zo bijdraagt aan een Langer Beter Leven voor mensen met kanker! 

Start actie
Bekijk alle

Rob

15-04-2024 | 20:32 Aan: Help jij ook mee?