Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Verwenmiddag Powerbeauties

Op zondag 27 september a.s. organiseert de stichting Power Beauties speciaal voor (ex)kankerpatiënten een verwenmiddag. Vanwege de maatregelen omtrent het corona virus en het in acht nemen van de 1,5 meter afstand hebben wij deze verwenmiddag aangepast. Er worden alleen beauty behandelingen gegeven bestaande uit o.a.visagie, make-up, haar styling, pedicure en massage onder het genot van een bakkie koffie, thee, een versnapering en na afloop een leuke attentie. De opbrengst gaat naar het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

Locatie: Vrijwilllige Hulpdienst gelegen aan de Piuslaan 74a Eindhoven
Tijd: 12:00u.- 16:00u.
Bijdrage: € 5.- p.p
Email: info@stichtingpowerbeauties.nl t.a.v. Helga van Hengst
Mobiel:  06 44 06 31 38

Je kan reserveren voor deze verwenmiddag. dit kan kan telefonisch of per e-mail.  Maximaal 2 personen per reservering. In overleg wordt een tijd afgesproken en wordt gescreend op gezondheidsklachten die kunnen duiden op corona.