Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Acties tegen kanker

Wandel mee in Zandvoort voor een langer, beter leven voor mensen met kanker!

Op zaterdag 28 maart 2020 zal het Nationaal Fonds tegen Kanker (NFtK) deelnemen aan het sponsorwandelevenement de ’30 van Zandvoort’. Een zeer sfeervol wandelevenement dat start op het circuit en eindigt in het centrum van Zandvoort. De routes van 18, 30 en 35 kilometer zijn stuk voor stuk prachtig en lopen langs de zee, door de duinen en via landgoederen.  Je kan je individueel of met meerderen aansluiten bij ons team ’30 van Zandvoort Tegen Kanker’. Omdat dit evenement 10 jaar bestaat kan je eenmalig voor 35 kilometer kiezen en loopt dan de eerste 5 kilometer over het Circuit van Zandvoort. Daarna sluit je je aan bij de 18 of 30 kilometer. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van het Circuit Zandvoort kunnen die 5 extra kilometers alleen voorafgaand aan de 30 kilometer starten tussen 7.00 en 7.30 uur. 

Door voor het NFtK te lopen help je mee onderzoeken en project op het gebied van beweging, voeding en welzijn rondom kanker mogleijk te maken die bijdragen aan een Langer Beter Leven voor mensen met kanker. Ook bieden wij de mogelijkheid om sponsorgelden op te halen (niet verplicht), waarmee wij meer onderzoek en activiteiten kunnen financieren. Wandelen voor het NFtK is een leuke, gezellige en vooral betekenisvolle ervaring!

Wanneer?
De tiende editie van de 30 van Zandvoort is op zaterdag 28 maart. De inschrijving is inmiddels geopend.

Wat kost deelname aan de ’30 van Zandvoort?
Deelname kost € 15,- per persoon.

Hoe ziet het programma op 28 maart er uit?
Op 28 maart zullen wij om 08.30 uur ‘s ochtends verzamelen nabij de start. Hier zorgen we voor een warme ontvangst, delen we de startnummers en shirts uit en kunnen en maken we een groepsfoto. Om 09.00 uur zullen we gezamenlijk starten. Houd er bij de 30 kilometer rekening mee dat de finish om 17:30 uur sluit.

Wat krijg je van het NFtK?
• Een startbewijs voor de route van 18, 30 of 35 kilometer
• Groepsgevoel voor een gezamenlijke missie: Langer Beter Leven voor mensen met kanker
• Toegang tot alle ins- en outs over beweging, voeding en welzijn rondom kanker
• Een persoonlijke sponsorpagina op het NFtK actieplatform
• Het unieke NFtK Wandelshirt

Een eigen sponsorpagina
Uiteraard hopen wij dat een grote groep mensen je deelname ook zal steunen. Voor alle deelnemers stellen wij een eigen sponsorpagina ter beschikking. Deze kun je zelf invullen. Als het nodig is helpen wij je daarmee zodat deze mooi is ingericht en laten wij je zien hoe deze te delen is met vrienden en kennissen.

Vragen?
Neem bij al je overige vragen, opmerkingen en/of ideeën vooral even contact met ons op via wandelen[at]tegenkanker.nl. Wij staan je graag te woord.

Schrijf je nu in via onderstaand formulier!

Wat gebeurt er als ik mij inschrijf?
Na het inschrijven via deze pagina zullen wij contact opnemen en een persoonlijke sponsorpagina aanmaken. Hierop kan het deelname geld van € 15,- worden gestort. Na het betalen is de inschrijving definitief.

 

* = verplicht
Door je in te schrijven ga je akkoord met de privacy verklaring en geldende voorwaarden van het NFtK.