Kom in actie om mensen met kanker te helpen.

LANGER BETER LEVEN

Samen met zo veel mogelijk anderen komen we in actie om mensen die getroffen zijn door kanker en hun naasten te helpen. Dat doen wij door aandacht te vragen voor de waarde van voeding, beweging en welzijn (psychosociale hulp) na de diagnose. Dat is helaas nog veel te weinig aanwezig en daarom is een ieders hulp nodig. We heten je dan ook welkom op ons actieplatform.

Op dit actieplatform staan uiteenlopende acties. De bedragen die de actievoerders nodig hebben voor hun doelen staan helder beschreven. Jouw inleg komt dus ook volledig ten goede aan het project waaraan je doneert. Sterker nog het kan zijn dat wij daarop nog een extra bedrag zetten. De acties gaan namelijk over de doelstelling die wij koesteren namelijk een Langer Beter Leven voor mensen met kanker. Daar draag jij toch ook graag aan bij! Start dus nu je eigen actie of kies een bestaande actie en doneer. Vragen? Laat het ons hier weten.

Contactgegevens

Nationaal Fonds tegen Kanker
W.G. Plein 187
1054 SC Amsterdam
Tel 020 530 49 33
E-mail info@tegenkanker.nl

KvK: 34113091

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Op zondag 5 november is de Ronde van de Driemanspolder. Een halfjaarlijkse (voor- en najaar) prestatieloop in de nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer (www.rondevandedriemanspolder.nl). Het doel van deze loop is de loper te laten genieten van het schitterende polderlandschap onder invloed van de weerselementen en de eenvoud van het parcours. Daarnaast is aan de Ronde van de Driemanspolder een inzameling verbonden voor een lokaal goed doel op het gebied van kankerbestrijding en/of hulp bij kanker. De Ronde van de Driemanspolder heeft zich verbonden aan het Kankerpatienten Inloophuis Zoetermeer (per 1 juli jl. genaamd: het Maja Anjohuis). Dit inloophuis is een warme plek waar (ex-)kankerpatienten elkaar kunnen ontmoeten. Voor meer informatie kun je kijken op de website van het Maja Anjohuis (www.maja-anjohuis.nl). De 2e editie van de Ronde van de Driemanspolder wordt gehouden op zondag 5 november a.s. Speciaal aan deze editie is dat het Nationaal Fonds tegen Kanker iedere ingezamelde euro verdubbeld voor het Maja Anjohuis! Loop jij mee voor het Maja Anjohuis? Je kunt je inschrijven voor de volgende onderdelen: Hardlopen voor de jeugd (1 km t/m 9 jaar of 2 km 10 t/m 13 jaar) Hardlopen voor 6, 12 of 18 km Hardlopen als team 18 km estafette (3 deelnemers per team, lopen ieder 1 ronde van 6 km) Wandelen 3 of 8 km Doneren maar niet inschrijven? Als je niet wil of kunt deelnemen dan kun je ook de actie steunen door een donatie te doen. Druk dan op de knop donatie rechts op deze pagina. Start zelf een andere actie voor het Maja Anjohuis! Ook is er de mogelijkheid om zelf een actie te starten. Wil je bijvoorbeeld muffins verkopen en mag de opbrengst ook naar het Majo Anjohuis? Maak dan nu zelf een actie aan en vermeld naar wie je opbrengst gaat. Actie starten druk dan hier. (kies dan start een actie voor het Nationaal Fonds tegen Kanker en maak je eigen actie aan waarin je aangeeft dat het geld naar het Majo Anjohuis gaat). Let er op dat dit gaat om andere acties dan om het wandelen of hardlopen in de Ronde van de Driemanspolder. Wil je een actie starten voor het wandelen of hardlopen in de Ronde van de Driemanspolder, kies dan voor 'inschrijven' en open je eigen actiepagina in de aanmeldflow.  Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan naar info@rondevandedriemanspolder.nl 
Bekijk alle

Binnen enkele klikken heb je jouw persoonlijke actiepagina gemaakt; hiermee kan je sponsorgeld ophalen waarmee je het Nationaal Fonds tegen Kanker steunt en zo bijdraagt aan een Langer Beter Leven voor mensen met kanker! 

Start actie
Bekijk alle

Shanna

01-03-2024 | 09:57 Aan: Help jij ook mee?