Nog 50 dagen tot aan Londen!

03-03-2023 | 12:33

Wat vliegt de tijd! Nog maar 50 dagen om te trainen voor de 42,195 km. lange marathon. En nog 50 dagen om het sponsordoel van €42.195 bijeen te krijgen.

Sponsoractie

Het gaat nog steeds supergoed met de actie. Inmiddels hebben meer dan 300 vrienden, bekenden, collega’s en bedrijven de actie gesteund. De tussenstand gaat richting de €25.000 en met de verwachte opbrengst van de verdubbelaar van het Nationaal Fonds tegen Kanker erbij gerekend, komen we op een stand van €35.000. Een fantastisch bedrag, maar we zijn dus nog niet klaar.

Bijzonder leuk om te vermelden is de bijdrage van basisschool De Triangel in Gulpen. De leerlingen van de basisschool (waaronder mijn dochter) zijn in december op pad geweest om zoveel mogelijk chocolade te verkopen. Een deel van de opbrengst van deze actie wordt door de school aan een goed doel besteed. En dit keer was mijn sponsoractie dat goede doel. Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee, De Triangel bedankt!! Overigens heb ik de actie van de basisschool zelf ook flink gesponsord. Hardlopen en (pure) chocolode wordt namelijk in het algemeen als een goede combinatie gezien. Maar dat kan ook gewoon een excuus zijn voor mijn guilty pleasure... 

De Road 2 Londen

Afgelopen twee weken ging het wat minder goed met de trainingen. Ik had wat last van mijn knie waardoor ik wat minder vaak en minder lang heb kunnen trainen. En er kwam een weekje wintersport tussendoor. Inmiddels lijkt het weer wat beter te gaan met de knie en kan ik het schema weer oppakken. Net op tijd, want de komende weken zijn de zwaarste in het schema. De lange duurlopen worden flink uitgebreid en per week moet 70 tot 80 kilometer worden afgelegd. Er staan ook 2 wedstrijden op het programma, de Venloop en de Heuvelland Marathon. Het is de bedoeling om in die wedstrijden niet tot het uiterste te gaan (wat soms lastig is, het zijn tenslotte wedstrijden), maar het zijn nuttige momenten om te peilen hoe het staat met de conditie en het uithoudingsvermogen. Benieuwd hoe het gaat.