It's all London baby!!

04-05-2023 | 21:39

Het zit er op, de missie is geslaagd: de medaille van de marathon van Londen is binnen.

Na de start in Greenwich volgde (uiteraard in de regen) een mooie route langs Cutty Sark, de Tower Bridge, Houses of Parliament en de Big Ben. En langs een indrukwekkende, dolenthousiaste mensenmassa. Drie en een half uur later, helemaal leeg en een ervaring rijker passeerde ik de finish op de Mall voor Buckingham Palace. Een eindsprint á la Sifan Hassan was niet nodig en zat er ook zeker niet meer in :-).

Belangrijker dan de medaille is dat we samen een fan-tas-tisch bedrag hebben bijeengebracht voor het onderzoek naar prehabilitatie naar kanker. De eindstand bedraagt € 36.552,50, inclusief de ongekend mooie bijdrage van € 10.000 van het Nationaal Fonds tegen Kanker. Iedereen super bedankt voor de steun, de bijdrage en de support, in welke vorm dan ook, jullie hebben het verschil gemaakt!

Nu is het tijd om te herstellen van de inspanning en ervoor te zorgen dat het belangrijke onderzoek van prof. dr. De Ruysscher kan worden opgestart! En wellicht al plannen maken voor een volgende marathon voor het goede doel...!