F

Naturel bodybuilding show tegen kanker

Floris Wielard
van totaal € 1.000 (0%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 9.999 km | Bereikt 0%

Ik ben deze actie gestart, omdat ik persoonlijk indirect ben geconfronteerd met deze ziekte. Dierbaren van mij hebben tegen deze ziekte moeten vechten, zijn hier tegen aan het vechten of hebben de strijd verloren.

Doormiddel van mijn bodybuilding wedstrijd wil ik aandacht scheppen naar dit onderwerp. Ik vind het namelijk belangrijk dat er meer onderzoek word gedaan naar deze ziekte, om ervoor te zorgen dat de overlevingskans groter wordt.

Ik wil mensen motiveren om te bewegen en fit te worden. Ik hoop dat een heleboel personen zich aangesproken voelen om in beweging te komen en hun droomfysiek gaan bewerkstelligen! Te veel mensen zijn niet fit genoeg en krijgen hierdoor gezondheidsklachten. Door gezonder te leven is de kans kleiner dat er implicaties kunnen voordoen in de toekomst. 

In het kader van mijn situatie het niet gezond om dit te doen, omdat het veel vraagt van het lichaam om te bodybuilden voor een show. Fysiek en mentaal is dit proces heel slopend en mergel je jezelf in feite helemaal uit en zo voel je je ook 24/7. Dit moest mij denken aan deze rot ziekte. Dit motiveerde mij om geld op te halen voor het goede doel en in het bijzonder, geld top te halen voor onderzoek naar deze ziekte om ervoor te zorgen dat in de toekomst niemand meer hieraan hoeft te lijden.

Bekijk alle
22-03-2023 | 20:47