I

Kitty’s Walk&Talk 2022

Inloop Wij-allemaal Stichting

( Lid van team: Kitty’s Walk&Talk 2022 )

van totaal € 7.500 (6%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 6 km | Bereikt 0%

5e editie Kitty’s Walk & Talk 2022
Op zaterdag 10 september organiseert inloophuis Wij-Allemaal te Purmerend alweer de 5e editie van de Kitty Walk & Talk. Dit jaar kunt u kiezen uit een afstand van 3 of 6 kilometer. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten..

Initiatiefneemster van deze loop was Kitty Boel - Dix, na zesjaar zelf geconfronteerd te zijn met kanker is ze indecember 2020 op 65-jarige leeftijd helaas overleden. Wij Allemaal betekende veel voor haar en met deze tocht wilde ze wat teruggeven geeft hoofd coördinator Wendy Kok aan.Kitty zei altijd: “De geweldige gesprekken gedurende de tocht, de saamhorigheid, de steun, reacties en bijdrages van zoveel diverse mensen en bedrijven tijdens alle editieswaren overweldigend en hartverwarmend. Ik ben enorm trots dat het echt is gelukt er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken” In samenwerking met haar broer Frits Dix, vriendin Chantal Estourgie en alle fantastische vrijwilligers van Wij Allemaal gaan we van deze jubileum editie dan ook wederom weer een geweldige wandeltocht en dag maken. Kitty zou niets liever en anders willen.

De wandeltocht
De tocht is maximaal ongeveer 6 kilometer, maar u kunt ook kiezen voor 3 kilometer (zodat meedoen voor iedereen mogelijk is) en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten van een stralende middag!

Geldinzameling voor inloophuis Wij Allemaal
Het tweede doel is natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren of zich laten sponsoren door familie en vrienden.
Bij de finish verkopen we gesponsorde hapjes en drankjes om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en álle opbrengsten gaan naar Wij Allemaal.

Draag jij daar ook aan bij? Klik dan op de 'Doneer nu' knop...

Heel veel dank!

Bekijk alle
10-09-2022 | 13:55
08-09-2022 | 15:23
31-08-2022 | 15:09 Ik ben onder de indruk van hetgeen mijn vriendin Kitty heeft achtergelaten na haar overlijden. Het inloophuis doet veel goed, ik ben hier getuige van omdat ik vrijwilliger ben in de organisatie. Loes de Wolf
30-08-2022 | 15:04
12-08-2022 | 15:18 Na de diagnose kanker en de behandelingen die volgden was ik lichamelijk en geestelijk mezelf kwijt. De gesprekken en activiteiten in het inloophuis hebben me ontzettend geholpen bij het herstellen en het leven weer waardevol te vinden.