J
Julia Koopmans

Ik kom in actie voor het Nationaal Fonds tegen Kanker!

( Lid van team: Julia naar Santiago de Compostella  )

Zoveel toekomstplannen hebben, je afstudeermoment al kunnen ruiken, al namen hebben bedacht voor je toekomstige kinderen en lekker genieten van het studentenleven. Dan komt plots je leven stil te staan en lijkt er geen morgen meer te bestaan. Dit overkwam een paar maanden geleden de liefste en vrolijkste meid die je maar kunt bedenken en een dierbare vriendin van mij.

Met de wandeltocht van 32 dagen naar Santiago de Compostella wil ik daarom graag aandacht vragen voor het initiatief Nationaal Fonds tegen Kanker dat zich inzet voor betere ondersteuning en kennis op het gebied van voeding, beweging en welzijn voor kankerpatiënten. Zo kan een goede lichamelijk en geestelijke conditie er voor zorgen dat een behandeling succesvoller zal verlopen, de kans op complicatie en bijwerkingen lager is, zorgt voor een sneller herstel en de kwaliteit van leven beter blijft. Hiermee wens ik dat mijn vriendin beter en zo lang mogelijk kan blijven genieten van haar leven met de mensen om haar heen.

Wil jij samen met mij een stapje zetten richting Santiago door een donatie te doen? Daar ben ik erg blij mee! Heel veel dank!

Groetjes, Julia Koopmans

778 km
van mijn doel 768 km
Wandeling naar Santiago 16/09/2022 | 12:27

In 29 dagen ben ik van Saint Jean Pied de Port naar Santiago de Compostella gelopen. Het was een mooie en boeiende reis die mij veel heeft gebracht. Soms was het zwaar en soms had ik er geen genoeg van en wilde ik nog meer bergen zien. Heel erg genoten!

Wandeling naar Santiago 16/09/2022 | 12:27
Bekijk alle
18/09/2022
14:54

Anoniem

Bekijk alle