Kom in actie voor het VaarHuis

VaarHuis

Wat is het Waterhuis:

Het WaterHuis is een ‘Tiny House’ op het water gebouwd in opdracht van de Stichting Vaarkracht. Het heeft een voorkamer met dubbele schuifpui naar het terras op het water. Aan de achterzijde van het WaterHuis is een rust/behandelkamer. Daarnaast is er ook een volledig uitgeruste keuken, toilet- en doucheruimte aanwezig. Het WaterHuis biedt alle comfort om er met een gezelschap tot 12 personen op te verblijven en eventueel een stukje mee te varen.

Ons doel met het WaterHuis:

Het Waterhuis wordt beschikbaar gesteld aan kanker gerelateerde instellingen, zoals ziekenhuizen, inloophuizen, patiëntenverenigingen, oncologische afdelingen van MC’s, Hospices en Stichting Ambulancewens etc. Ons WaterHuis is bestemd voor gezinnen en families die leven met kanker en voor medisch personeel dat kankerpatiënten behandeld.

Het WaterHuis te gebruiken voor:

  • Verblijfsruimte voor familieleden terwijl de patiënt in het ziekenhuis opgenomen is en behandeld wordt
  • Workshops voor medisch personeel van de verschillende instellingen
  • Een rust/behandelkamer samen met gezinsleden
  • Een vrije ruimte om chemokuurbehandelingen te geven/ondergaan.

Het WaterHuis kan door het hele land varen en kan daardoor op verschillende locaties een bepaalde tijd verblijven. Wanneer en waar het WaterHuis komt is afhankelijk van welke kanker gerelateerde zorginstelling het wil reserveren. Vaarkracht wil het Waterhuis minimaal 1 week per kanker gerelateerde zorginstelling beschikbaar gesteld. 

De missie van Vaarkracht met het Waterhuis:

Om met het WaterHuis op zoveel kanker gerelateerde zorginstellingen in Nederland kosteloos beschikbaar te stellen.

Dat kan alleen met steun van u of uw bedrijf.