Wij Allemaal

Kitty’s Walk & Talk 2023

Afgesloten Je kunt niet meer doneren

7e editie Kitty’s Walk & Talk 2023

Op zaterdag 14 september organiseert inloophuis Wij-Allemaal te Purmerend alweer de 7e editie van de Kitty's Walk & Talk. Je kunt kiezen uit een afstand van 3 of 6 kilometer. De opbrengst gaat volledig naar Inloophuis Wij Allemaal, centrum voor leven met en na kanker.

Initiatiefneemster van deze loop was Kitty Boel - Dix, na zes jaar zelf geconfronteerd te zijn met kanker is ze in december 2020 op 65-jarige leeftijd helaas overleden. Wij Allemaal betekende veel voor haar en met deze tocht wilde ze wat teruggeven geeft hoofd coördinator Wendy Kok aan. Kitty zei altijd: “De geweldige gesprekken gedurende de tocht, de saamhorigheid, de steun, reacties en bijdrages van zoveel diverse mensen en bedrijven tijdens alle edities waren overweldigend en hartverwarmend. Ik ben enorm trots dat het echt is gelukt om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken” In samenwerking met haar broer Frits Dix, vriendin Chantal Estourgie en alle fantastische vrijwilligers van Wij Allemaal gaan we van deze editie dan ook wederom weer een geweldige wandeltocht en dag maken. Kitty zou niets liever en anders willen.

De wandeltocht

De tocht is maximaal 6 kilometer, maar je kunt ook kiezen voor 3 kilometer (zodat meedoen voor iedereen mogelijk is) en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten, dat is het eerste doel!

Geldinzameling voor inloophuis Wij Allemaal

Het tweede doel is natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. We willen graag geld inzamelen om ons inloophuis te kunnen herinrichten zodat nog meer gasten en verschillende doelgroepen van onze ondersteunende activiteiten, onder andere in kader van beweging en gezonde voeding, gebruik kunnen maken.

Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren (zie link op deze pagina) of zich laten sponsoren door familie en vrienden, je kan ook je eigen team aanmaken op deze site en zo sponsorgeld verzamelen.

Bij de finish verkopen we gesponsorde hapjes en drankjes om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. Ook is er een tombola met fantastische prijzen.

De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en álle opbrengsten gaan naar Wij Allemaal.

Dankzij de ondersteuning van Nationaal Fonds tegen Kanker, verwachten we weer een mooie middag.

 

  • Zaterdag 14 september
  • Inloophuis Wij - Allemaal, Burgemeester Kooimanweg 11-13, Purmerend
  • Verzamelen om 13.30 uur
  • Start loop 14.00 uur
  • Inschrijven om mee te lopen kan via www.wij-allemaal.nl
11/06/2023
13:58

Anoniem

Bekijk alle