Beweeg mee met De Rose-Linde

Beweeg mee met De Rose-Linde!

Heb jij zin om op zondag 8 oktober 2023 mee te wandelen of mee te fietsen voor het goede doel? Iedereen kan mee doen: jong en oud, getraind of ongetraind, bedrijven, organisaties, wandelend, of op de fiets, de e-Bike of racefiets.

Wandelen of fietsen

Samen lopen we 6 of 12 km en trappen we 15, 30, 60, 90 óf 120 kilometer voor De Rose-Linde, centrum voor leven met en na kanker. Doe je met ons mee? Hieronder de starttijden (richtlijn, we willen graag dat iedereen voor 13.30 uur binnen is i.v.m. de bekendmaking van het bedrag en afronding van het evenement). 

Fietsprogramma:
Vanaf 08.00 uurStart langste routes 120 en 90 km;
09.00 – 10.00 uur    Start route 60 km;
10.00 – 10.30 uur    Start route 30 km;
10.30 – 11.00 uur    Start route 15 km;

Wandelprogramma:
10.00 uur                 Start 12 km;
11.00 uur                 Start 6 km;

De Rose-Linde als goed doel

Kanker heeft grote invloed op het dagelijks leven. Op emotioneel vlak, met betrekking tot werk, studie of sociale contacten. Het is van belang dat (ex)patiënten, naasten en nabestaanden over hun problemen kunnen praten en adequate hulp krijgen als ze dat wensen. Vrijwilligersorganisatie De Rose-Linde biedt deze zorg, zodat deze groep mensen optimale kwaliteit van leven ervaart en kan blijven meedoen. De vrijwilligers van De Rose-Linde organiseren leuke, sportieve en creatieve activiteiten en staan altijd klaar met een luisterend oor.

Samen met de MontVenToppers 

Om dit belangrijke werk te ondersteunen wandelen en fietsen op zondag 8 oktober zoveel mogelijk mensen mee om aandacht te vragen voor leven met en na kanker. De Rose-Linde organiseert dit evenement samen met de MontVentoppers, die zich regelmatig inzetten voor goede doelen. De Rose-Linde is heel blij met deze samenwerking!

Het Nationaal Fonds Tegen Kanker

Bovendien wordt deze actie financieel ondersteund door het Nationaal Fonds tegen Kanker (NFtK). Voor elke 2 euro die wordt opgehaald heeft het NFTK toegezegd de opbrengst met 1 euro te vermeerderen met een maximum van € 5.000,-. 

Starten bij Huis ten Halve in Roosendaal, rusten bij Zalen Donkenhof te Wouw

Startlocatie is Huis ten Halve, Kruisstraat 60 te Roosendaal en rustpunt is Café | Zalen Donkenhof, Roosendaalsestraat 61, te Wouw. Deelname aan de fietstocht kost € 12,50, inclusief 1 consumptie. Kinderen tot 18 jaar mogen gratis meedoen. Voor een versnapering voor iedere deelnemer wordt gezorgd. Zowel individuele personen als teams (bedrijven/teams/organisaties) kunnen zich inschrijven en laten sponsoren.

Je donatie (als bedrijf) is van harte welkom, vraag naar onze sponsorpakketten

Deze website biedt ook de mogelijkheid aan personen en bedrijven om te doneren. Als een bedrijf dat wenst, kan zij voor die donatie (afhankelijk van de hoogte van de bijdrage) startbewijzen krijgen om aan de fietstocht deel te nemen. Als je als bedrijf interesse hebt in startbewijzen, stuur dan een email naar info@deroselinde.nl. Wellicht leuk als teambuildingsdag voor jouw organisatie! Wij hebben ook aantrekkelijke sponsorpakketten voor bedrijven/organisaties. Op deze manier kan je laten zien dat je als bedrijf ook maatschappelijk betrokken bent. Vraag per e-mail of telefonisch via 06-41282046 naar de mogelijkheden.

Hoe mooi is het om samen voor het goede doel te trappen. Dus terwijl de fietsers gezond bezig zijn, helpen zij tegelijkertijd mensen die leven met en na kanker door zich bijvoorbeeld te laten sponsoren door familie of vrienden. Dus doe met ons mee!

Let op! Als je eerder mee hebt gedaan, word je gevraagd om in te loggen met je account. Ingeval je je wachtwoord bent vergeten, kun je gemakkelijk een nieuw wachtwoord opvragen. 

 

Beschikbare activiteiten:

  • 6 km wandelen
  • 12 km wandelen
  • 15 km fietsen
  • 30 km fietsen
  • 60 km fietsen
  • 90 km fietsen
  • 120 km fietsen

Er is ook de mogelijkheid voor bedrijven om te doneren, zonder mee te doen aan de sponsoractie zelf. Wij hebben interessante pakketten voor bedrijven die onze actie willen ondersteunen met een donatie, zie hieronder. Er is zelfs de mogelijkheid om een route naar je bedrijf/organisatie te laten vernoemen. Alle donaties worden door het NFTK meegeteld. Bedrijven die doneren worden benaderd door De Rose-Linde.

Als een bedrijf/organisatie dat wenst, kan zij voor de donatie (afhankelijk van de hoogte van de bijdrage) startbewijzen krijgen voor medewerkers die mee willen doen aan een fiets-of wandeltocht. Wellicht leuk als teambuildingsdag voor jouw organisatie! Wij zullen contact opnemen met bedrijven die geld doneren.

Wil je als bedrijf (enkel) inschrijven als team, dan kan dat ook gewoon onder het kopje "Team, ik wil een team starten". 

Bekijk hier de sponsorpakketten:

02/01/2024
17:01

Anoniem

Bekijk alle