Carma Pubquiz 2024

Op 3 oktober aanstaande organiseert Carma - Centrum voor leven met en na kanker - wederom de Carma Pubquiz 2024.

Speel jij thuis op de bank altijd mee met spelletjes op tv? Ben jij de slimste thuis? Of ken je iemand die beweerd de slimste thuis of op het werk te zijn? Ga dan de uitdaging aan en doe mee aan de pubquiz!

Je bent vanaf 19 uur welkom bij Olsthoorn Ranch Outdoor, waar we om 19:30 uur zullen starten met de pubquiz. Schrijf jouw team in van 4 personen of neem individueel deel, dan delen wij je in een team met andere enthousiaste kwisspelers. Samen strijden jullie voor de winst. Gaat jouw team aan het einde van de avond met de wisselbeker naar huis? Of ga je naar huis met een van de andere leuke prijzen die deze avond worden verloot?

Tijdens de quiz zorgen we goed voor jullie met heerlijke hapjes en drankjes.

 

Doel van de opbrengst

Met de opbrengst van deze avond organiseren wij een voorstelling in het Westlandse theater “De Naald”.

Theater à la Carte heeft een interactieve theatervoorstelling Positieve Gezondheid ontwikkeld. Een leerzame, humoristische, interactieve voorstelling voor zorgverleners binnen gemeente Westland, Reinier de Graaf en Haga Ziekenhuis die betrokken zijn bij oncologie patiënten.

Het doel van deze voorstelling is het delen van het gedachtegoed Positieve Gezondheid. Positieve gezondheid heeft een brede kijk op gezondheid die meer oplevert. Mensen zijn niet hun aandoening. Toch focussen we daar in de zorg doorgaans wel op. Alle aandacht gaat uit naar hun klachten en gezondheidsproblemen en hoe we die kunnen oplossen. Positieve Gezondheid kiest een andere invalshoek. Het accent ligt niet op ziekte. Maar op de mens zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.

Deze methodiek wordt op steeds meer plekken in de gezondheidszorg gebruikt en ook bij Carma. De voorstelling geeft inzicht en zorgt voor verbinding. Dit wordt bereikt middels het interactieve karakter van de voorstelling en ook de gelegenheid tot ontmoeting en netwerken na afloop in de foyer van Theater de Naald. Deze verbinding en het krijgen van een andere kijk op gezondheid, heeft een positieve invloed op het welzijn van gasten en betrokkenen die zorgverleners in hun werk ontmoeten.

 

Wat doet Carma nog meer?

Carma is een fijne, huiselijke plek voor iedereen die te maken heeft met de ziekte kanker. Wij bieden ondersteuning aan iedereen die kanker heeft (gehad), hun familie, vrienden, naasten en nabestaanden. Een luisterend oor, ontspannende en creatieve activiteiten, ondersteuningsconsulent, contact met mensen die weten wat kanker met je doet en informatie, dat vind je bij Carma. Je bent onvoorwaardelijk welkom vanaf het moment dat je de diagnose hoort tot ver na afronding van de medische behandeling. We zien je graag bij Carma.

 

De opbrengst verdubbeld

De volledige opbrengst van deze avond komt ten goede van Carma - Centrum voor leven met en na kanker. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Fonds Tegen Kanker (NFTK). Zij zetten zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar en stimulering van goede voeding, bewegen en psychosociale zorg voor mensen met kanker. De opbrengst van deze actie wordt door hen verdubbeld! Een extra reden om mee te doen!

 

Meld je meteen aan voor de pubquiz en draag bij aan deze goede doelen!

Minder competitief ingesteld, maar wil je wel bijdragen? Doe dan een donatie. Elk bedrag, groot én klein is waardevol en wordt enorm gewaardeerd.

Beschikbare activiteiten:

  • Carma Pubquiz 2024 (27/30 Beschikbaar)
11/07/2024
14:00

Nationaal Fonds Tegen Kanker

Aan: Barendse Freesia's BV
Bekijk alle