De Ronde van de Driemanspolder - 2 juni 2024

Op zondag 2 juni a.s. wordt de 3e editie van de Ronde van de Driemanspolder georganiseerd. Een jaarlijkse prestatieloop in de nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer (www.rondevandedriemanspolder.nl). Het doel van deze loop is de loper (hardlopen of wandelen) te laten genieten van het schitterende polderlandschap onder invloed van de weerselementen en de eenvoud van het parcours.

Aan de Ronde van de Driemanspolder is een inzameling verbonden voor een lokaal goed doel op het gebied van hulp bij kanker; het Majo Anjohuis in Zoetermeer. Dit inloophuis is een warme plek waar (ex-)kankerpatienten en hun naasten elkaar kunnen ontmoeten. Voor meer informatie kun je kijken op de website van het Maja Anjohuis (www.maja-anjohuis.nl).

Speciaal aan de 3e editie is de samenwerking met het Nationaal Fonds tegen Kanker. Ook zij zetten zich als goed doel in voor een Langer Beter Leven en vragen aandacht voor de waarde van voeding, bewegen en psychosociale hulp na de diagnose kanker. Zij helpen door iedere ingezamelde euro tot 7.500 euro te verdubbelen voor het Maja Anjohuis!

Kom jij ook in actie om mensen met kanker te helpen met een plek in het Maja Anjohuis?

Je kunt op heel veel manieren steunen. Iedere actie is welkom. We hopen uiteraard dat we samen een mooi bedrag kunnen op halen. Doe je mee door te gaan hardlopen of wandelen dan kun je je inschrijven voor de volgende onderdelen:

 • Hardlopen voor de jeugd (1 km t/m 9 jaar of 2 km 10 t/m 13 jaar) 
 • Hardlopen 6, 12 of 18 km 
 • Wandelen 3, 8 of 15 km

Steunen zonder inschrijven?

Als je niet wilt of kunt hardlopen of wandelen dan kun je ook steunen door alleen een donatie te doen. Druk dan op de knop donatie rechts op deze pagina.

Start zelf een andere actie voor het Maja Anjohuis!

Ook is er de mogelijkheid om zelf een actie te starten. Wil je bijvoorbeeld muffins verkopen en mag de opbrengst ook naar het Majo Anjohuis? Maak dan nu zelf een actie aan en vermeld naar wie je opbrengst gaat. Actie starten druk dan hier. (kies dan start een actie voor het Nationaal Fonds tegen Kanker en maak je eigen actie aan waarin je aangeeft dat het geld naar het Majo Anjohuis gaat). Let er op dat dit gaat om andere acties dan om het wandelen of hardlopen in de Ronde van de Driemanspolder.

Wil je een actie starten voor het wandelen of hardlopen in de Ronde van de Driemanspolder, kies dan voor 'inschrijven' en open je eigen actiepagina in de aanmeldflow. 

Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan naar info@rondevandedriemanspolder.nl 

 

Beschikbare activiteiten:

 • 1 km jeugd hardlopen (t/m 9 jaar)
 • 2 km jeugd hardlopen (10 t/m 13 jaar)
 • 3 km wandelen
 • 8 km wandelen
 • 15 km wandelen
 • 6 km hardlopen
 • 12 km hardlopen
 • 18 km hardlopen
15/07/2024
14:33

Nationaal Fonds Tegen Kanker

Bekijk alle