Kunstexpositie 'Verbinding' in Anna’s huis

Al ruim een jaar hangen er schilderijen, gemaakt door Carolina Visser en haar goede vriendin Eline van der Putten, aan de muur in Anna’s huis. Mooie schilderijen die emoties oproepen en waar mensen een mening over hebben. Het is altijd een onderwerp van gesprek, omdat ieder op een andere manier naar kunst kijkt.

Dat bracht ons op het idee om meer met kunst doen. Omdat kunst meer zegt dan 1000 woorden. Het raakt, ontroert of verwondert je.En brengt zelfs blijheid. Kunst is iets wat je er zelf in ziet. Het verbindt mensen in Anna's huis.

Op dinsdag 4 juni om 11.00 uur openen wij een prachtige expositie met kunstwerken van verschillende kunstenaars uit de Zaanstreek! In hun eigen stijl en met hun eigen techniek hebben zij een uniek kunstwerk gemaakt rondom het thema 'Verbinding'.

Kom deze prachtige en unieke expositie bekijken tussen 4 juni én 4 juli! En ben je verliefd geworden op een of meerdere kunstwerken? Plaats dan een bod! Want op 4 juli om 16.00 uur worden de stukken onder de vakkundige leiding van een notaris geveild. Alle bijdrages worden verdubbelt door het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

Kom de expositie bekijken, doe een bod of een donatie! Elke bijdrage is welkom.

De opbrengst komt volledig ten goede van Anna's Huis!

 

Beschikbare activiteiten:

  • Entreekaart Kunstexpositie 'Verbinding'
14/06/2024
11:42

Nationaal Fonds Tegen Kanker

Bekijk alle