Poppy's in actie!

De tweede week van november voeren de vrijwilligers, gasten en ondernemers actie om geld in te zamelen voor Poppy’s.

Als je ons centrum binnenstapt voel je het meteen: ik ben hier welkom. De warme, huiselijke sfeer waarin je wordt ontvangen door mensen die weten wat de impact van kanker is, voelt als thuiskomen.    

Bij Poppy's kunnen mensen terecht voor een goed gesprek, ontspanning (van schilderen tot yoga) of begeleiding. Dit zijn (ex)patiënten, naasten en nabestaanden.  Onze 60 vrijwilligers zijn gedreven en uiterst gemotiveerd om de gasten in hun behoefte te ondersteunen. Door training bieden zij informele psychosociale zorg op maat. Geen mens is immers gelijk en de behoeften lopen uiteen. Ook komen mensen bij Poppy's in contact met lotgenoten. Mensen die precies begrijpen wat je doormaakt omdat zij in hetzelfde schuitje zitten. Hierdoor voelen de gasten zich begrepen en gehoord en krijgen zij zicht op een nieuw toekomstperspectief.  

We werken hard aan onze missie: Psychosociale zorg voor iedereen die geraakt wordt door kanker, laagdrempelig en dichtbij. We bouwen aan onze naamsbekendheid om zo te stimuleren dat steeds meer mensen en organisaties uit de Donge- en Amerstreek Poppy's weten te vinden. We breiden onze activiteiten continu uit en streven naar ruimere openingstijden. Afgelopen jaar 2023 verwelkomden we in ons centrum ruim 1150 bezoekers.   

En daar is geld voor nodig want Poppy’s is volledig afhankelijk van Fondsenwerving. Alleen de salarissen van de professionele coordinatoren worden structureel gesponsord door gelden van het KWF. Daarom komen deze week onze gasten, vrijwilligers en ondernemers uit de regio in actie om geld in te zamelen voor ons centrum. Elke euro wordt door het Nationaal Fonds Tegen Kanker verdubbeld! 

Kunnen we op jouw steun rekenen in de vorm van een donatie? Of word je lid van de Club van 100? Of start je een eigen actie? Alle hulp is van harte welkom.  

Word lid van de Club van 100 en steun ons jaarlijks!

Ook als werkgever krijg je te maken met kanker. Een medewerker kan ziek worden of een van zijn naasten. Dat heeft impact op de collega's en het bedrijf. Bij Poppy's kan je medewerker op verhaal komen. En ook als werkgever kun je bij ons terecht met vragen. 

Vind u het belangrijk dat er psychosociale ondersteuning is voor mensen die direct of indirect geraakt worden door kanker? Ondersteuning die direct beschikbaar is en laagdrempelig, afgestemd op de behoefte van het individu?

Word met je bedrijf dan lid van onze Club van 100. Jaarlijks doneer je minimaal 500 euro voor een periode van minimaal 3 jaar. We zijn een anbi instelling en je gift is aftrekbaar van de belastingen. Als je via deze actiepagina meedoet dan wordt de eerste donatie ook nog eens verdubbeld!

Alvast bedankt voor je support. 

12/12/2023
14:25

Anoniem

Bekijk alle