De ronde van de Driemanspolder 5 nov. 2023

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 20.000 (110%)
  • € 12.154
    Donateurs
  • € 10.000
    Nationaal Fonds Tegen Kanker

Op zondag 5 november is de Ronde van de Driemanspolder. Een halfjaarlijkse (voor- en najaar) prestatieloop in de nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer (www.rondevandedriemanspolder.nl). Het doel van deze loop is de loper te laten genieten van het schitterende polderlandschap onder invloed van de weerselementen en de eenvoud van het parcours.

Daarnaast is aan de Ronde van de Driemanspolder een inzameling verbonden voor een lokaal goed doel op het gebied van kankerbestrijding en/of hulp bij kanker. De Ronde van de Driemanspolder heeft zich verbonden aan het Kankerpatienten Inloophuis Zoetermeer (per 1 juli jl. genaamd: het Maja Anjohuis). Dit inloophuis is een warme plek waar (ex-)kankerpatienten elkaar kunnen ontmoeten. Voor meer informatie kun je kijken op de website van het Maja Anjohuis (www.maja-anjohuis.nl).

De 2e editie van de Ronde van de Driemanspolder wordt gehouden op zondag 5 november a.s. Speciaal aan deze editie is dat het Nationaal Fonds tegen Kanker iedere ingezamelde euro verdubbeld voor het Maja Anjohuis!

Loop jij mee voor het Maja Anjohuis?

Je kunt je inschrijven voor de volgende onderdelen:

  • Hardlopen voor de jeugd (1 km t/m 9 jaar of 2 km 10 t/m 13 jaar)
  • Hardlopen voor 6, 12 of 18 km
  • Hardlopen als team 18 km estafette (3 deelnemers per team, lopen ieder 1 ronde van 6 km)
  • Wandelen 3 of 8 km

Doneren maar niet inschrijven?

Als je niet wil of kunt deelnemen dan kun je ook de actie steunen door een donatie te doen. Druk dan op de knop donatie rechts op deze pagina.

Start zelf een andere actie voor het Maja Anjohuis!

Ook is er de mogelijkheid om zelf een actie te starten. Wil je bijvoorbeeld muffins verkopen en mag de opbrengst ook naar het Majo Anjohuis? Maak dan nu zelf een actie aan en vermeld naar wie je opbrengst gaat. Actie starten druk dan hier. (kies dan start een actie voor het Nationaal Fonds tegen Kanker en maak je eigen actie aan waarin je aangeeft dat het geld naar het Majo Anjohuis gaat). Let er op dat dit gaat om andere acties dan om het wandelen of hardlopen in de Ronde van de Driemanspolder.

Wil je een actie starten voor het wandelen of hardlopen in de Ronde van de Driemanspolder, kies dan voor 'inschrijven' en open je eigen actiepagina in de aanmeldflow. 

Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan naar info@rondevandedriemanspolder.nl 

Heb je een vraag over de Ronde van de Driemanspolder of het Maja Anjohuis? Aarzel niet en stuur een email aan info@rondevandedriemanspolder.nl.

Bekijk alle
08-11-2023 | 10:24 Aan: Steun het Maja Anjohuis!
07-11-2023 | 16:05 Iedere donatie wordt verdubbeld door het Nationaal Fonds Tegen Kanker om het Maja Anjohuis voor mensen met kanker te steunen. Dit tot een bedrag van 10.000 euro
07-11-2023 | 16:05
05-11-2023 | 20:05 Aan: Steun het Maja Anjohuis! Iedere donatie wordt verdubbeld door het Nationaal Fonds Tegen Kanker om het Maja Anjohuis voor mensen met kanker te steunen. Dit tot een bedrag van 10.000 euro
05-11-2023 | 20:04 Aan: Steun het Maja Anjohuis! Mooi doel en perfecte prestatie!