Spinning Event - Spin voor het leven

 

Kom in actie voor het Nationaal Fonds Tegen Kanker!

Zij zetten zich in voor een langer, beter leven voor mensen met kanker. Dit staat voor het vergroten van de overlevingskansen en het verbeteren van de levenskwaliteit voor mensen met kanker.

Het NFtK wil bijdragen aan een grotere kans om te overleven en te streven naar een optimale kwaliteit van leven door mensgerichte behandelingen (voeding, beweging en welzijn) vast onderdeel te laten worden van het oncologische behandelplan. Zij doen dit door het geven van objectieve voorlichting en het mogelijk maken van gericht wetenschappelijk onderzoek en patiënt gerelateerde projecten. De focus ligt daarbij op voeding (o.a. het voorkomen van ondervoeding), beweging (o.a. kwaliteit van leven) en welzijn (o.a. psychosociale begeleiding).

Samen met jou zetten Harrie Dekkers en Claudia Dekkers-Garritsen een mooie sportieve prestatie neer om geld op te halen voor het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

Harrie heeft een aantal jaren geleden zelf mogen ervaren wat kanker voor impact heeft op je eigen lichaam, je gezondheid en je omgeving.

Tijdens de behandelingen en de strijd tegen deze ziekte is hij koste wat kost blijven sporten.

Zijn liefde voor sport en fit blijven heeft eraan bijgedragen om deze strijd te winnen.

Inmiddels is er 4,5 jaar verstreken en zijn ze trots dat de kanker niet meer is teruggekeerd. We weten dat sporten en gezondheid met elkaar verbonden zijn, daarom organiseren zij een SPINNING Event.


De opbrengst van het event gaat volledig naar het Nationaal Fonds Tegen Kanker.


Wil jij ook meedoen of een bijdrage leveren? Doe mee of doe een donatie!

 

SAVE THE DATE - ZATERDAG 12 OKTOBER 2024

Je kunt deelnemen aan spinning clinics van 1,5 uur per stuk.  De clinics worden door Harrie Dekkers en Dorien Kusters, twee spinning professionals. Zij nemen je gedurende 1,5 uur mee in de wereld van spinning tijdens deze opzwepende clinics. Het event vindt plaats bij Anytime Fitness, Stockholmstraat 10 te Sittard.Programma:

13 uur

Inloop

13:30 - 15 uur

1ste Spinning Clinic

15 - 15:30 uur

Pauze

15:30 - 17 uur

2de Spinning Clinic

17:30 uur

Einde event

 

Je kunt kiezen voor de volgende opties:

*Deelname 1e clinic van 13.30 – 15.00 uur             €35,- (incl goodybag)
*Deelname 2e clinic van 15.30 – 17.00 uur             €35,- (incl goodybag)
*Deelname aan 1e en 2e clinic                                 €50,- (incl goodybag)Uiteraard mag je ook familie, vrienden, werkgevers, bedrijven benaderen en vragen of zij wellicht bereid zijn om een bedrag te doneren aan het goede doel, om jou als deelnemer aan te moedigen en samen tot een mooi sponsorbedrag te komen voor het Nationaal Fonds Tegen Kanker.

Wil je in ‘stijl’ mee doen met de clinic en tegelijkertijd het Nationaal Fonds Tegen Kanker extra steunen? Bestel dan jouw T-shirt tijdens je aanmelding voor slechts €12,50!

Beschikbare activiteiten:

  • Spinning Clinic van 13.30 – 15.00 uur  (22/25 Beschikbaar)
  • Spinning Clinic van 15.30 – 17.00 uur  (25/25 Beschikbaar)
  • Beide Spinning Clincs van 13.30 – 15.00 uur en van 15.30 – 17.00 uur    (13/17 Beschikbaar)
10/07/2024
20:19
Bekijk alle