Brouwer Dakkapellen wielerteam fietst voor Recovery Run!

Brouwer Dakkapellen wielerteam fietst voor Recovery Run!


Op 19 mei 2023 gaan 30 renners van het Brouwer Dakkapellen wielerteam 200 of 300 kilometer fietsen voor de Stichting Recovery RUN.

De stichting zet zich in om vrouwen met borstkanker in beweging te brengen. Dat sporten en in beweging blijven effectief zijn om bijwerkingen van de behandelingen tegen te gaan is al jaren duidelijk. Het is echter lastig om te gaan sporten als je moe bent en geen energie hebt en eigenlijk ook niet weet wat je precies mag en kan doen. Door middel van landelijke loopgroepen voor vrouwen met borstkanker maken wij de drempel om te gaan sporten laag. Samen met lotgenoten werken aan conditie en kracht helpt om fysiek en mentaal fitter te blijven.

Vijf jaar geleden is RCVRY RUN lokaal begonnen in Nijmegen en in 2022 is RCVRY RUN verder gegaan als stichting, zodat we onze missie landelijk kunnen uitdragen. We willen net als het NFtK de boodschap dat bewegen bij kanker fysiek en mentaal zo belangrijk is met zoveel mogelijk mensen met kanker delen.

Een van onze trainers zit nu zelf midden in het behandeltraject. Haar supportteam gaat op 19 mei 2023 fietsen om geld op te halen voor onze stichting. Met dit geld kunnen wij meer vrouwen met borstkanker in beweging krijgen.

Ondersteunt u dit prachtige doel en geeft u onze renners ook een duwtje in de rug? Elke euro telt, doneer nu! Als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen naar 19 mei, kijk gerust op:

www.brouwerdakkapellen.nl/rcvry 

Voor meer informatie over RCVRY RUN: www.rcvryrun.nl 

“Je kunt aan heel veel dingen deelnemen als je ziek wordt, maar het is al snel betuttelend. Hier ben je met mensen die allemaal vooruit willen. Het gaat er niet om wat je niet kunt, maar om wat je vandaag wel kunt.”

 

30/05/2023
21:09

Forza fietsen

Bekijk alle
  Bekijk alle
07/04/2023 | 11:43

Dankbaar voor alle donaties en sponsoren