Kitty’s Walk&Talk 2022

Kitty’s Walk&Talk in actie tegen kanker

5e editie Kitty’s Walk & Talk 2022

Op zaterdag 10 september organiseert inloophuis Wij-Allemaal te Purmerend alweer de 5e editie van de Kitty Walk & Talk. Dit jaar kunt u kiezen uit een afstand van 3 of 6 kilometer. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten.. 

 

Initiatiefneemster van deze loop was Kitty Boel - Dix, na zesjaar zelf geconfronteerd te zijn met kanker is ze indecember 2020 op 65-jarige leeftijd helaas overleden. Wij Allemaal betekende veel voor haar en met deze tocht wilde ze wat teruggeven geeft hoofd coördinator Wendy Kok aan.Kitty zei altijd: De geweldige gesprekken gedurende de tocht, de saamhorigheid, de steun, reacties en bijdrages van zoveel diverse mensen en bedrijven tijdens alle editieswaren overweldigend en hartverwarmend. Ik ben enorm trots dat het echt is gelukt er een jaarlijks terugkerend evenement van te makenIn samenwerking met haar broer Frits Dix, vriendin Chantal Estourgie en alle fantastische vrijwilligers van Wij Allemaal gaan we van deze jubileum editie dan ook wederom weer een geweldige wandeltocht en dag maken. Kitty zou niets liever en anders willen.

De wandeltocht

De tocht is maximaal ongeveer 6 kilometer, maar u kunt ook kiezen voor 3 kilometer (zodat meedoen voor iedereen mogelijk is) en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten van een stralende middag! 


Geldinzameling voor inloophuis Wij Allemaal

Het tweede doel is natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren of zich laten sponsoren door familie en vrienden.
Bij de finish verkopen we gesponsorde hapjes en drankjes om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en álle opbrengsten gaan naar Wij Allemaal.

10/09/2022
19:12

Anoniem

Bekijk alle