T
Team Marikenhuis tegen kanker

24 september Obstacle Run voor het Marikenhuis

Kanker ... vaak veraf, soms zo dichtbij! Dan is er het Marikenhuis, een ontmoetingsplek voor iedereen die is geraakt door kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden: veilig, vertrouwd, praktisch en dichtbij! 

Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar juist ook voor kinderen en jongvolwassenen die óf zelf kanker hebben óf in hun naaste omgeving geraakt zijn door kanker. Ook deze doelgroep wil het Marikenhuis psychosociale ondersteuning bieden.

En daar hebben wij jouw hulp hard bij nodig! 

Hoe?

Door mee te doen aan de Obstakel Sponsorloop die het Marikenhuis samen met studenten van de HAN (Hogeschool van Arnhem Nijmegen) op 24 september a.s organiseert om geld op te halen om de psychosociale ondersteuning voor kinderen en jongvolwassenen mogelijk te maken.

Wat?

De sponsorloop op 24 september bestaat uit twee onderdelen, een familieloop en een ‘fanatiekelingenloop’. Tijdens een rondje door het Goffertpark in Nijmegen komen de deelnemers verschillende obstakels tegen die samenwerking, doorzettingsvermogen en kracht vereisen. Een rondje is 1500 meter, anderhalve kilometer. Voor elk gelopen rondje krijg je als deelnemer een stempel op de stempelkaart. Dit dient als bewijs aan familie, vrienden en kennissen die jou sponsoren dat je 1, 2, of misschien wel 5 rondjes hebt gelopen!

7 opdrachten om 200,- op te halen

  1. 20 koekjes/cakejes verkopen voor 2,- per stuk = 40,-
  2. 5x boodschappen doen voor bejaarden voor 4,- per keer = 20,-
  3. 100 flessen ophalen voor 0,20,- per fles = 20,-
  4. 5x Een auto wassen voor 10,- per keer = 50,-
  5. 5x Een hond uitlaten voor 5,- per keer = 25,-
  6. 3x de tuin bijwerken voor 10,- per keer = 30,-
  7. 3x de ramen wassen voor 5,- per keer = 15,-

Familieloop

De familieloop is voor families met kinderen die zichzelf sportief willen uitdagen en voor vriendengroepen die naast uitgaan ook graag sporten. Maar ook bedrijven die zich betrokken voelen bij het Marikenhuis mogen meedoen. Alle obstakels staan in het teken van uitdaging, maar bijna nog belangrijker is samenwerking en plezier met elkaar.

Fanatiekelingenloop

Daag jij jezelf graag uit en ga jij door waar anderen stoppen? Dan is de fanatiekelingenloop wat voor jou! Tijdens deze loop worden unieke obstakels van Strong Viking Run uitgezet op het parcours om jou extra uit te dagen!  Leuk voor degene die het fenomeen Obstakelloop al kennen en een uitgelegen kans om ervaring op te doen met het lopen van een echte Obstacle Run.

 Waar en wanneer?

De familieloop start om zaterdag 24 september om 10.00 uur in het Goffertpark

  • € 7,50 voor volwassenen
  • € 5,00 voor kinderen en jongeren (10-18 jaar)

 De fanatiekelingenloop start om zaterdag 24 september om 13.00 uur in het Goffertpark

  • € 7,50 voor alle deelnemers

Indien u nog niet aangemeld bent, doet u dat hier: https://inschrijven.nl/form/2022052251278-nl

Graag zien wij jullie op 24 september. Tot dan!

Marikenhuis, inloophuis voor iedereen geraakt door kanker
Slotemaker de Bruïneweg 163
6532 AC  Nijmegen

 

www.nijmegen.nl

www.facebook.com/marikenhuis

instagram.com/marikenhuis/

twitter.com/m      arikenhuis

 

19/05/2022
22:49

Susan

Bekijk alle