Team 't Praethuys Alkmaar

Samen Sterker naar de top van de Mont Ventoux

Wij willen geld ophalen voor 't Praethuys, centrum voor leven met en na kanker. Dit huis wil drempelloos steun, aandacht en geborgenheid bieden aan mensen die geconfronteerd worden met kanker bij zichzelf of bij hun naasten.

Onze gasten worden aangesproken op hun eigen weerbaarheid. Iedereen in de ruime omtrek van Alkmaar is welkom. Zij worden ondersteund door een team van deskundige en betrokken vrijwilligers. Naast psychosociale ondersteuning en lotgenotencontacten zijn er ook tal van activiteiten te doen.

De afgelopen twee jaar konden veel van onze fundraising evenementen niet doorgaan door corona. We misten daardoor een groot deel van onze broodnodige inkomsten. Door te kijken naar wat wel mogelijk is kwamen we op deze sportieve uitdaging. De Mont Ventoux op fietsen met een team!

In samenwerking met het Nationaal Fonds tegen Kanker hebben we deze Samen Sterker actie opgezet. Doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor ’t Praethuys in Alkmaar. Met zijn tienen gaan we ervoor en fietsen we op 18 juni de Mont Ventoux op. Helpen jullie ons?

Dankzij jullie steun kan onze deur openblijven!

11/07/2022
10:27

Nationaal Fonds tegen Kanker

Bekijk alle
  Bekijk alle
12/07/2022 | 16:22

We did it!

Op 18 juni zijn we in de vroege ochtend om 06.30 uur vertrokken vanaf de startstreep in Bedoin. Helaas waren er inmiddels twee wielrenners door omstandigheden afgehaakt( Hessel en Theo) en had Saskia nog maar net haar gips van haar elleboog. Zo werd Saskia de soigneur voor deze week en met verse chocoladebroodjes en koud water was ze onderweg te vinden. De fietsers Frank, Kees, Tim, Peter, Tom, Menno Willem en Anita zijn allemaal in eigen tempo naar de top gefietst. Het was een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat is. Samen met de extra donaties die we rechtstreek op onze Praethuys rekening krgene is het totale eindbedrag uitgekomen op 26.715 euro!!   't Praethuys is alle donateurs en shirtsponsors enorm dankbaar voor jullie gulle en enthousiaste giften en reacties.   A bientot!