Jouw profielpagina 'Vicki-proof' maken

01-06-2022 | 09:04

Wat super dat je gaat spinnen voor ons centrum! Nu komt het aan op het werven van zoveel mogelijk sponsoren. Jouw persoonlijke profielpagina speelt daarin een belangrijke rol. Tijdens het inschrijven kan je die automatisch kunnen aanmaken. We maken gebruik van het crowdfundingsplatform van het Nationaal Fonds tegen Kanker. Daarom zie je op je pagina redelijk wat foto’s en afbeeldingen dit fonds. Maar niet getreurd, je kunt er eenvoudig een Vicki Brownhuis-uitstraling aan geven. Want uiteindelijk willen we met onze actie óók onze naamsbekendheid vergroten, zodat nog meer mensen ons leren kennen.

Inloggen na inschrijving
In deze blog daarom een aantal tips om je pagina ‘Vicki’-proof te maken. Dit doe je tijdens het inschrijven. Na inschrijving ontvang je een e-mail van Nationaal Fonds tegen Kanker (support@kentaal.nl). Daarin staat een link waarmee je je eigen wachtwoord kunt instellen voor je eigen pagina. Daarmee kun je ook achteraf nog aanpassingen doen aan je profielpagina, foto’s toevoegen etc. Dat kan door op de actiepagina te klikken op het ‘mens’-icoontje rechtsbovenin. Dus heb je niet direct foto’s bij de hand? Doe dat dan achteraf!

Tijdens het inschrijven is een aantal velden al vooraf ingevuld. Pas ze als volgt aan:

 1. Maak duidelijk hoeveel je wilt ophalen: Vul bij streefbedrag in hoeveel je wilt ophalen. Wees niet te bescheiden. De ervaring leert dat ambitie loont.
 2. Pas de titel aan: Maak ervan: Ik kom in actie voor het Vicki Brownhuis
 3. Schrijf je persoonlijke motivatie: Waarom doe jij mee met de spinningmarathon? Maak duidelijk wat jou drijft om je met hart en ziel in te zetten voor dit goede doel. Je mag natuurlijk ook een stukje van de standaardtekst uit de actiepagina gebruiken.
 4. Voeg je eigen foto’s toe: De foto’s die je hier toevoegt, verschijnen op de plek van de grote banner die je ziet (met foto van de dame). Je kunt meerdere foto’s toevoegen. Uiteraard mag je je eigen foto’s gebruiken, graag zelfs! Je kunt ook de foto's in deze blog gebruiken, door met je rechtermuisknop te klikken op de foto en de foto dan op te slaan.
 5. Standaardvelden invullen: Een aantal velden is verplicht of wordt getoond, terwijl ze niet van toepassing zijn op onze actie. Die konden niet worden aangepast. Vul ze daarom als volgt in:
  • Tot wanneer loopt je aktie : 30 september
  • Hoeveel kilometer wil je afleggen : 60
  • In welke groep speel je mee : Spinningmarathon 2022

Na inschrijving
Na inschrijving kun je ook nog wat aanpassingen doen om je pagina nóg persoonlijker te maken.

 1. Pas je profielfoto aan: Log in op je persoonlijke profiel (met het icoontje rechtsboven). Je krijg dan een menu te zien. Klik op Mijn pagina > Motivatie. Je kunt hier je motivatietekst aanpassen. Klik bij Profielgevens op Bewerk mijn profiel. Daar kan je een profielfoto toevoegen. Daarmee krijgen jouw donateurs ook een gezicht bij je naam 😉
 2. Houd je donateurs op de hoogte met een blog: Als je bent ingelogd, kun je ook donaties inzien, instellingen aanpassen. En…. Een blog starten. Ook dat doe je via Mijn Pagina > Blog. Dit is een ideale manier om jouw donateurs op de hoogte te houden van je actie.

 

Veel succes met het starten van je actie. En heb je vragen over je actiepagina, aarzel niet en stel ‘m ons via spinningmarathon@vickibrownhuis.nl