Stichting Vaarkracht

Stichting Vaarkracht - kosteloze vaartochten voor families met kanker
van totaal € 100.000 (0%)

Stichting Vaarkracht verzorgt kosteloze vaartochten voor families die leven met Kanker. Alle patienten en hun verzorgers beleven dan een onvergetelijke dag op het water. Zijn even geen kankerpatient meer. En dat is hard nodig.

Met 900+ vrijwilligers - schippers, havenmeesters, gastvrouwen/mannen en kantoorteam, organiseren wij prachtige prive-en-groeps vaartochten door heel Nederland.

Binnnekort wordt ons Waterhuis te water gelaten. VaarKracht biedt dan kankerpatienten een vaartocht of verblijf in ons nieuw WaterHuis aan. Dat kan alleen dankzij de hulp van vele vrijwilligers, schippers, havenmeesters én de financiele ondersteuning van supporters en sponsors.

En hopelijk helpt u ons ook!

Bekijk alle

Opening Vaarseizoen mei 2023

15-05-2023 | 13:02 Op deze zonnige 29 april konden we de lucht niet blauwer kleuren. Het was met 8 tot 14 graden niet heel warm maar met het zonnetje en uit de wind was het heerlijk. De gasten arriveerden dan ook in opperbeste stemming en werden in restaurant BOOT welkom geheten. Na een buffet dat door de vrijwilligers gereed was gemaakt werden de gasten en schippers aan elkaar voorgesteld.  Toen was het op weg naar de passantensteiger en de schepen en varen. Tussendoor was er NH Gooi die de schippers en gasten interviewden. Er werden ook op het Gooimeer met een RIB opnames gemaakt. Na een paar uurtjes varen was het een gezellige nazit in restaurant BOOT en werden de schippers en de gastheer jachthaven Gooierhoofd bedankt. We danken voor deelname, faciliteren en sponsoren:Jachthaven Huizer HoofdBoot eten en drinkenBONI HuizenBakkerij  KruijmerHulp Organisatie Gooi- en EemmeerSchippersVrijwilligers HavenTeam Gooi & Eemmeer
Lees meer