W
WIJ ALLEMAAL

7e editie Kitty’s Walk & Talk 2024, Kom in actie voor Wij Allemaal!

Op zaterdag 14 september organiseert inloophuis Wij-Allemaal te Purmerend alweer de 7e editie van de Kitty's Walk & Talk. Je kunt kiezen uit een afstand van 3 of 6 kilometer. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten.

Initiatiefneemster van deze loop was Kitty Boel - Dix, na zes jaar zelf geconfronteerd te zijn met kanker is ze in december 2020 op 65-jarige leeftijd helaas overleden. Wij Allemaal betekende veel voor haar en met deze tocht wilde ze wat teruggeven geeft hoofd coördinator Wendy Kok aan. Kitty zei altijd: “De geweldige gesprekken gedurende de tocht, de saamhorigheid, de steun, reacties en bijdrages van zoveel diverse mensen en bedrijven tijdens alle edities waren overweldigend en hartverwarmend. Ik ben enorm trots dat het echt is gelukt om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken” In samenwerking met haar broer Frits Dix, vriendin Chantal Estourgie en alle fantastische vrijwilligers van Wij Allemaal gaan we van deze editie dan ook wederom weer een geweldige wandeltocht en dag maken. Kitty zou niets liever en anders willen.

De wandeltocht

De tocht is maximaal 6 kilometer, maar je kunt ook kiezen voor 3 kilometer (zodat meedoen voor iedereen mogelijk is) en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten, dat is het eerste doel!

Verzamelen is tussen 13:30 en 14:00 uur bij ons inloophuis. Om 14:00 uur starten we met zijn allen met de wandeltocht.

Geldinzameling voor inloophuis Wij Allemaal

Het tweede doel is natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. Met deze actie willen we geld inzamelen om ons inloophuis her in te richten zodat we nog meer gasten van verschillende doelgroepen kunnen ondersteunen. Dit doen we door nog meer plaats te maken voor activiteiten, bijvoorbeeld gericht op beweging en gezonde voeding.

We vragen deelnemers aan Kitty's Walk en Talk om een vrijwillige bijdrage te doen bij het inschrijven en zich laten sponsoren door familie, vrienden, collega's misschien zelfs wel je werkgever. Je kan ook je eigen team aanmaken op deze site en zo gezamelijk sponsorgeld inzamelen.

Bij de finish verkopen we gesponsorde hapjes en drankjes om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. Ook is er een tombola met fantastische prijzen.

De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers, donaties van bedrijven en particulieren.

Alle opbrengsten gaan naar Wij Allemaal en de eerste € 2.500 worden verdubbeld door het Nationaal Fonds Tegen Kanker. Zij zetten zich in voor een langer beter leven voor mensen met kanker. Hierbij richten zij zich op het effect van voeding, beweging en (psychosociaal) welzijn. Het NFtK doet dit door het uitzetten en financieren van wetenschappelijk onderzoek en door voor het vierde jaar op rij een deel van onze donaties te verdubbelen.

Jij doet toch ook mee? Kun of wil je niet meelopen maar wel ons centrum ondersteunen? Doe dan een donatie via deze pagina. Elk bedrag, hoe groot of klein ook, komt ten goede van onze gasten.

Beschikbare activiteiten:

  • 3 km wandelen
  • 6 km wandelen
20/07/2024
16:06

Nationaal Fonds Tegen Kanker

Bekijk alle