Cookies
Essentieel
Analyse
Sociaal
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Start uw eigen actie

Een eigen actie starten

Een eigen actie starten die vervolgens opdragen aan het Nationaal Fonds tegen Kanker zien we steeds vaker gebeuren. Hoe leuk en fijn is het niet om leuke dingen te koppelen aan een goed doel. Een doel waarbij je bijdraagt aan een Langer Beter Leven voor mensen met kanker.

Bijna alle vormen van acties zijn welkom. Wil je eerst overleggen en heb je materialen zoals folders nodig of wil je eerst even van gedachte wisselen? We vinden het geweldig als jij je wilt inzetten voor het Nationaal Fonds tegen Kanker en we staan je dan ook graag te woord. Je kunt ons bellen of mailen.

Het is nu ook mogelijk om via Facebook je eigen actie te starten voor het NFtK. Dit kan onder inzamelingsacties in het linkermenu van de facebookpagina.

We horen graag van je.

 

Het NFtK is een onafhankelijk fonds en ontvangt geen overheidssteun. Voor al onze projecten, voorlichting en onderzoeken zijn wij afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Dankzij een steeds groter publiek bestaande uit particulieren en bedrijven is het mogelijk bij te dragen aan onze doelstellingen en een Langer Beter Leven voor mensen met kanker mogelijk te maken